Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

EXKLUZÍVNE-SPEKTRUM REALITY- Na Predaj murovanú záhradnú chatu s pozemkom 827 m2, záhradkárska osada ,, Barborka " Handlová, okres Prievidza

Interné ID: 1026143685930993
Ulica: -
Obec: Handlová
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
23 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária SPEKTRUM REALITY Vám ponúka EXKLUZÍVNE  na predaj záhradnú chatu, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v záhradkárskej osade ,, Barborka " s krásnym výhľadom na prírodu. 

Záhradná chata  leží v lokalite, ktorá je zaujímavá okolitou prírodou a ponúka možnosť na trávenie voľného času pri turistike, cykloturistike a hubárčenie.

Chata bola postavená v roku 1997, postavená z kvadry , strecha je pokrytá šindlom. Murovaná stavba  je jednopodlažná, s obytným prízemím a je podpivničená.

Interiér chaty bol rekonštruovaný v roku 2004.

( bez súpisného čísla, s rozlohou 20 m2) má pripojenie na elektrickú energiu 220V. Pri chate a na pozemku je pitná voda.

 Prízemie: Vstupná  obytná miestnosť, záhradný stôl + 2ks stoličiek, chladnička, sporák, mikrovlnka.

Vykurovanie je zabezpečené krbovými kachlami.

Pozemok je komplet oplotený, mierne svahovitý a  udržiavaný s ovocnými stromami a drevinami. ( Jabloň, čerešne a slivka)

K záhradkárskej osade vedie poľná neupravená  príjazdová cesta pre osobné vozidlá. Parkovať je možné aj priamo pred chatou.

Platba je možná v hotovosti, alebo aj na úver.

Cena nehnuteľností: 23 000 € (cena je vrátane kompletného realitného a právneho servisu).

Ak Vás moja ponuka oslovila, rada Vás privítam na osobnej prehliadke chaty ktorú Vám zabezpečíme na čísle  0905 773 959 alebo ma kontaktujte emailom: dajana.svecova@gmail.com

Uvedená cena je vrátane provízie RK. V tejto konečnej cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, administratívne služby na katastri nehnuteľností, poplatky za overenia podpisov u notára.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
20 m2
Plocha pozemku:
827 m2
Zastavaná plocha:
20 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti